Bankieren

In de eerste plaats mag je van jouw bank natuurlijk een professionele aanpak verwachten, met een uitgebreid aanbod aan diensten en producten. Maar RegioBank biedt jou nog meer dan dat: persoonlijke service, aandacht en betrokkenheid.

Volledige oplossing

Wat je wensen op bancair gebied ook zijn, bij RegioBank vind je precies de oplossing die bij jou past. We bieden een volledige assortiment op het gebied van betalen, sparen, lenen en beleggen. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

Persoonlijk bankieren

Je kunt bij RegioBank bankieren zoals jij dat wilt. Je kunt gebruikmaken van internetbankieren, maar kunt jouw bankzaken ook bij ons aan de balie regelen. Net hoe jij het prettig vindt.

Wij gaan voor een vertrouwde manier van bankieren: bij jouw eigen tussenpersoon ben je van harte welkom voor je dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. Je kunt gewoon even binnenlopen, de deur staat voor je open. Wij nemen de tijd om jou echt persoonlijk te helpen. Wil je meer weten over de producten en tarieven van Regio Bank? Dan verwijzen wij je graag naar www.regiobank.nl.

Internetbankieren

De bankbalie van RegioBank is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Is het voor jou niet mogelijk om tijdens kantooruren langs te komen? Bel dan voor een afspraak: (050) 318 50 01.