Hypotheken

Complexe hypotheken zijn onze specialiteit. Heb je meerdere hypotheken lopen door bijvoorbeeld een scheiding? Overweeg je een vakantiehuis in het buitenland? Wij willen het beste voor jou. Met goed advies door een onafhankelijk hypotheekadviseur, kun je in de looptijd van jouw hypotheek duizenden euro’s besparen. Wij hebben geen verplichting naar banken of andere hypotheekverstrekkers. Mede hierom hebben we er geen baat bij jou een te dure hypotheek te laten afsluiten.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Onze adviseurs zijn enorm ervaren en kijken naar jouw persoonlijke situatie. Om uit te zoeken hoe jouw hypotheek er precies uit moet zien, inventariseren wij eerst jouw wensen en persoonlijke financiële situatie. Hierna maken wij een analyse, adviseren wij je over de mogelijkheden en vergelijken de hypotheekaanbieders op rente, voorwaarden en acceptatienormen. Je ontvangt van ons een duidelijke begroting van alle bijkomende kosten en een maandlastenberekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De beste oplossing voor jou

Onze adviseurs gaan zorgvuldig te werk. Wij stellen een persoonlijk adviesrapport voor je op. Hierin laten we zien welke oplossingen het beste bij jouw wensen en mogelijkheden passen. Ook zie je waar eventuele risico’s liggen. Als (toekomstig) huiseigenaar krijg je te maken met allerlei financiële, fiscale en juridische regelgeving. Wij leggen je helder uit wat je kunt verwachten en wat de gevolgen zijn voor jouw financiën. Zo houd je goed overzicht op jouw financiële situatie.

Onze dienstverleningsdocumenten;
hypotheekvraag (PDF)
risico’s (PDF)
vermogen (PDF)