MKB/ZZP/Groot zakelijk

Wij hebben de kennis in huis om zowel particulieren als bedrijven van het beste advies te voorzien. Of je nu eigenaar van een groot of klein bedrijf bent of werkzaam bent als zelfstandige zonder personeel: voor goed zakelijk advies ben je bij ons op het juiste adres.

Schadeverzekeringen

Ondernemen is risico nemen. Daarom willen de meeste ondernemers hun verzekeringspakket optimaal voor elkaar hebben. Iedere branche brengt andere risico’s met zich mee. Een uitgebreide risicoanalyse maakt duidelijk welke gevaren je loopt in jouw branche. Daarbij kijken we niet alleen naar welk verzekeringspakket je moet afsluiten voor het geval er iets gebeurt. We kijken ook naar preventiemaatregelen: zijn er nu al maatregelen die je kunt nemen om je premie te verlagen?

Zowel op het gebied van schadeverzekeringen, werknemersverzekeringen en (collectieve) pensioenproducten kunnen wij jou van dienst zijn.

Zakelijk bankieren

Mijn Borg heeft RegioBank als betrouwbare partner. Zij bieden verschillende aantrekkelijke pakketten voor ieder type ondernemer.

MKB rekening

Speciaal voor ZZP’ers en voor het MKB heeft Regiobank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaal je een vast bedrag per maand; het abonnementstarief. Bij de MKB-pakket zit:

  • Zakelijk Internet Bankieren
  • Wereldpas met chipknip
  • Alle transacties in euro’s met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
  • 1.250 Internet transacties per jaar

V&S rekening

Speciaal voor verenigingen en stichtingen (V&S) heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaal je een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. In het V&S-pakket zit:

  • Zakelijk Internet Bankieren
  • Wereldpas met chipknip
  • Alle transacties in euro’s met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
  • 500 Internet transacties per jaar

Voor elk pakket geldt dat je altijd transactiebundels kunt bijkopen wanneer je het maximum overschrijdt. Meer informatie over zakelijk bankieren? Neem dan een kijkje op de website van RegioBank.