Particulieren

Wij voorzien jou van goed en onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeren en bankieren. Wij hebben geen verplichting naar banken of andere financiële instellingen, waardoor ons advies altijd 100% eerlijk zal zijn.

Hypotheken

Een huis kopen is niet zomaar iets. Je gaat vaak een hypotheek aan voor 30 jaar en bent tegenwoordig verplicht deze helemaal af te betalen. Daarom is het des te belangrijker dat je voor de juiste hypotheek kiest die bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Meer over hypotheken…

Verzekeren

Wij adviseren je graag over de beste en voordeligste verzekering(en) voor jouw behoeftes. Daarnaast helpen wij jou ook met het snel en zorgeloos afwikkelen van schade. Dit is voor ons dagelijkse kost en het bespaart jou een hoop tijd en frustratie.

Meer over verzekeren…

Bankieren

Voor advies over bankieren, werken wij samen met RegioBank. Zij zijn onze betrouwbare partner en bieden meer dan de meeste grote banken: persoonlijke service, aandacht en betrokkenheid.

Meer over bankieren…

Altijd persoonlijk advies

Waarover je ook advies wenst te krijgen, wij kijken altijd naar jouw persoonlijke situatie. Met een persoonlijk adviesrapport laten we zien welke oplossingen het beste bij jou passen. Je krijgt een eigen adviseur toegewezen aan wie je alle vragen kunt stellen die bij jou opkomen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.