Verzekeren

Je kunt je in Nederland tegen veel risico’s verzekeren, maar welke verzekeringen heb je echt nodig? Het staat vast dat je zeker niet onderverzekerd moet zijn. Het komt echter maar al te vaak voor dat mensen oververzekerd zijn. Dit is echt geld weggooien. Om op maat, goed en voordelig verzekerd te zijn, staan wij je bij met betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk verzekeringsadvies.

Onafhankelijk en persoonlijk advies

Welk product en welke verzekeraar is in jouw situatie de beste oplossing? Onze adviseurs doorlopen samen met jou een aantal stappen om jouw wensen en vragen op een rijtje te zetten. Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Daardoor vinden wij altijd de dekking die het beste past bij jouw situatie en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke premie.

Zorgeloze afwikkeling

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Wij zijn bekend met deze wegen en kunnen de schadeafhandeling bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening, zodat jij verlost bent van de rompslomp en de stress.

Vergelijkingssites

Misschien bezoek je vergelijkingssites als je een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, omdat ze je een beeld geven van de mogelijkheden en de kosten. Bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die jouw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen. Als jouw persoonlijke adviseur doen wij hetzelfde als vergelijkingssites, maar dan beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen jouw specifieke situatie en kunnen jou daarom gericht adviseren.

Wij staan voor persoonlijk, betrokken en dichtbij!