Onafhankelijk hypotheekadvies

100% Onafhankelijk & deskundig hypotheekadvies

Als onafhankelijk hypotheekadviseurs adviseren wij je vanuit het “consumentenperspectief”. Rente-propositie, voorwaardenpallet, acceptatiecriteria en ervaring met financieringsinstellingen zijn hierbij cruciaal. De laagste rente zegt niets, hypotheekvoorwaarden, acceptatiecriteria en de betrouwbaarheid van een financieringsinstelling zijn essentieel bij het afsluiten van een passende hypothecaire geldlening. Wij staan je uitgebreid te woord en oriëntatiegespreken zijn bij ons altijd kosteloos.

Alle financieringsmaatschappijen beoordelen wij dus op hypotheekrente(korting), voorwaardenpallet, acceptatiecriteria en hoe een financieringsmaatschappij zich profileert. wij kijken wat het beste bij jou past. Wij kunnen aanvragen doen met alle financieringsmaatschappijen.

Indien wij uw belangen gaan behartigen regelen wij alles van A tot Z. Naast het beoordelen van financieringsinstellingen formuleren wij de hypotheekaanvraag en dienen wij deze in. Wij complementeren samen het dossier en wij geven de nodige nazorg, onder andere ondersteunen wij jou met de aangifte inkomstenbelasting.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op.