Wie zijn wij

Ons team bestaat uit toegewijde en goed gekwalificeerde medewerkers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid helpen wij onze relaties met het zoeken naar passende oplossingen voor financiële vraagstukken. Wij leren je graag kennen en wij willen weten welke persoon er achter de ‘relatie’ zit. Op deze wijze kunnen wij je optimaal helpen en een bestendige verstandhouding opbouwen.

Regionaal

Mijn Borg Financieel Adviseurs heeft een vestiging in Groningen. Hiermee zijn wij regionaal goed vertegenwoordigd. Vanuit onze vestiging oriënteren wij ons op provincie Groningen. Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies en voor bancaire zaken. Wij kennen een no-nonsens mentaliteit en zullen jouw belangen optimaal behartigen.

Gekwalificeerd

Onze medewerkers zijn breed gekwalificeerd en ervaren. Naast wettelijke kwalificaties beschikken onze adviseurs over vrijwillige kwalificaties. Een voorbeeld hiervan is het certificaat “Erkend Hypotheek Adviseur”. Je kunt dus stellen dat wij van ons werk houden en ontwikkelingen op ons vakgebied nauwkeurig bijhouden.

Toegewijd en vertrouwd

Wij willen een bestendige relatie met onze klanten aangaan welke is gebaseerd op vertrouwen. Als relatie van ons kantoor profiteer je mee van ons uitgebreide netwerk en de verscheidenheid aan samenwerkende financiële instellingen en partners.