Wie zijn wij

Ons team bestaat uit een groep van toegewijde en goed gekwalificeerde mensen. Met veel enthousiasme en betrokkenheid helpen wij onze relaties met het zoeken naar passende oplossingen voor financiële vraagstukken. Wij leren je graag kennen en wij willen weten welke persoon er achter de “relatie” zit. Op deze wijze kunnen wij je optimaal bedienen en een bestendige verstandhouding opbouwen.

Regionaal

Mijn Borg Financieel Adviseurs is gevestigd in Helpman, Groningen (Zuid). Vanuit onze vestiging oriënteren wij ons op de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies (particulier en zakelijk), risicomanagement, bancaire zaken en VvE Beheer. Wij kennen een no-nonsens mentaliteit en zullen jouw belangen optimaal behartigen.

Gekwalificeerd

Onze medewerkers zijn breed gekwalificeerd en ervaren. Naast wettelijke kwalificaties beschikken onze adviseurs over vrijwillige kwalificaties. Een voorbeeld hiervan is het certificaat “Erkend MKB Adviseur”. Je kunt dus stellen dat wij van ons werk houden en ontwikkelingen op ons vakgebied nauwkeurig bijhouden.

Toegewijd en vertrouwd

Wij willen een bestendige relatie met onze klanten aangaan welke is gebaseerd op vertrouwen. Als relatie van ons kantoor profiteer je mee van ons uitgebreide netwerk en de verscheidenheid aan samenwerkende financiële instellingen en partners.

Medewerkers

Sebastian Fiks

Sebastian Fiks

Gecertificeerd Financieel Adviseur / Eigenaar

Erik Srowig

Erik Srowig

Gecertificeerd Financieel Adviseur

Jacco Bron

Jacco Bron

Gecertificeerd Financieel Adviseur

Trea Moes

Trea Moes

Medewerker Commerciële Binnendienst

Nienke Fiks

Nienke Fiks

Financiele Administratie

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op.